Over ons

HALLO!


Bijlsma Reparaties is ontstaan uit een passie voor scooters en een toewijding aan vakmanschap.


Gevestigd in het schilderachtige Harlingen, begonnen we onze reis in 2012 in een bescheiden garage aan huis. Wat begon als een ambitieus project, groeide al snel uit tot een betrouwbare naam in de lokale scootercommunity.

In 2017 maakten we de sprong naar onze huidige locatie, waar we ons hebben gevestigd als een vertrouwd adres voor reparaties en onderhoud van benzinescooters en brommobielen. Onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice heeft ons geholpen om een sterke band op te bouwen met onze gewaardeerde klantenkring in Harlingen en daarbuiten.

Bijlsma Reparaties staat bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid als het gaat om het onderhouden en repareren van scooters en brommobielen. Met gedegen kennis en ervaring zorgen we ervoor dat elk voertuig dat onze werkplaats verlaat, in topconditie is, klaar om de weg te veroveren.

In 2024 hebben we onze service uitgebreid en zijn we trots om een servicepunt te zijn voor Retelli elektrische scooters. Dit is een opwindende stap voor ons, die ons in staat stelt om bij te dragen aan de groeiende trend van milieuvriendelijke mobiliteit.

Naast reparaties en onderhoud bieden we ook een uitgebreid assortiment scooteronderdelen van diverse merken, zodat onze klanten alles vinden wat ze nodig hebben onder één dak. Bovendien zijn we verheugd om helmen van hoogwaardige merken zoals Vito aan te bieden, zodat onze klanten veilig en stijlvol de weg op kunnen.

Bijlsma Reparaties is meer dan alleen een scooterzaak; we zijn een gemeenschap van gepassioneerde rijders en technici die streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Of het nu gaat om het repareren van een defecte motor, het uitvoeren van routineonderhoud of het adviseren over de juiste uitrusting, we staan altijd klaar om onze klanten te helpen hun scooterervaring naar een hoger niveau te tillen.

We nodigen je uit om langs te komen en ons te ontmoeten in onze werkplaats in Harlingen. Ontdek zelf waarom Bijlsma Reparaties de vertrouwde keuze is voor scooterliefhebbers in de regio. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij al je scooterbehoeften!